GEZINSFOTOGRAFIE

fotograaf Overijssel Gelderland fotograaf Amsterdam Rotterdam Nederland gezinsshoot familieshoot Romy boomsa

EMBRACING THE GLORIOUS MESS

Ik ben verliefd op het fotograferen van de liefde tussen ouders en kinderen! Of er nou ruw gedonderd word, lief gekust en geknuffeld of spelletjes gespeeld worden maakt niet uit. Jullie liefde voor elkaar, jullie gezin, zet mijn creatieve brein in werking. Iedereen mag daarbij zijn wie hij is! Ik verwacht van kinderen geen gekke poses of nep gelach. Tijdens de shoot gebruik ik spelletjes en mini opdrachtjes zodat de camera naar de achtergrond verdwijnt, kinderen snel los komen en jullie samen plezier kunnen maken.

Ik ga voor foto's van de spontane momentjes onderling in een warme bewerking zodat jullie van het beeld afspatten! Kijken in de camera is nooit een must!


Kijk hier vooral lekker rond naar alle mooie gezinnen die jullie voorgingen! Enthousiast? Vraag vrijblijvend de gezinsbrochure aan! Hierin vind je alle informatie rondom een gezinsshoot.

Wie weet zie ik jullie snel!


Liefs Laura!


Slide with me:

"Een shoot bij Laura is relaxed en ongedwongen, waardoor je échte foto’s krijgt, ipv een geposeerd tafereeltje. In een korte tijd haalt ze het beste uit jou, en je gezin naar boven."

—Eline Wilgenhof

Investering voor mijn voorbereiding, creativiteit en nabewerking:Alle beelden worden nauwkeurig geselecteerd en bewerkt in mijn stijl. Je ontvangt deze binnen 2 weken via de mail, in een online galerij. Beelden worden altijd geleverd in hoge resolutie en zonder logo. Bij alle pakketten staat het minimaal aantal beelden die je ontvangt. Hierbij ontvang je ALLE foto's, ook als dit er MEER zijn. Ik lever ruim! Je hoeft dus nooit foto's na te bestellen en extra bij te betalen.Alle beelden worden nauwkeurig geselecteerd en bewerkt in mijn stijl. Je ontvangt deze binnen 2 weken via de mail, in een online galerij. Beelden worden altijd geleverd in hoge resolutie en zonder logo. Bij alle pakketten staat het minimaal aantal beelden die je ontvangt. Hierbij ontvang je ALLE foto's, ook als dit er MEER zijn. Ik lever ruim! Je hoeft dus nooit foto's na te bestellen en extra bij te betalen.

Basis


- Gezinssessie t/m 5 personen

-Incl. BTW en reis/benzinekosten

- Je ontvangt minimaal 25 beelden


285 euro

Apeldoorn gezin gezinsshoot gezinsfotograaf ouderschap schoolkind fotoshoot gezin familieshoot Laura Grotentraast

Goed


- Gezinssessie t/m 8 personen

-Incl. BTW en reis/benzinekosten

- Je ontvangt minimaal 35 beelden


395 euro

Michelle Loohuis fotografie fotoshoot laura Grotentraast lieselot Kamphuis Deventer gezinsfotograaf moment design

Beter


- Gezinssessie t/m 16 personen

-Incl. BTW en reis/benzinekosten

- Je ontvangt minimaal 40 beelden


485 euro

kinderfoto portret foto portretfotografie koningskoppel broer zus zoon dochter foto fotoshoot

Best


- Grote familie t/m 25 personen

-Incl. BTW en reis/benzinekosten

- Je ontvangt minimaal 60 beelden


635 euro

Bekijk reportages

Klik hieronder op de tag 'gezinsfotografie' en bekijk de galerijen van prachtige gezinsshoots!!


16 awards voor gezinsfotografie

Follow me on the gram