I'm gonna let you shine


Een klantengarderobe: Een magische kast hier bij mij thuis, vol met FAN-TAS-TISCHE jurken die JIJ mag dragen tijdens een shoot. Werkelijk waar pareltjes, unieke exemplaren vanuit de hele wereld!! Alle maten en alle kleuren die perfect matchen met mijn fotobewerking. Natuuuuurlijk, jij bent prachtig in een spijkerbroek, in een standaard dress, en ook al trek jij een jutte zak aan, vast en zeker dat je er nog steeds uitziet om door een ringetje te halen.


Maar come on! Soms willen we toch gewoon iets extra's, iets specialers.... Een beetje anders dan anders, misschien juist wat stoerder of eleganter, iets vrouwelijker of briljanter (hihi). Dus laten we de uren van scrollen, kopen en retourneren overslaan en laat mij je stylen voor die Pinterest-waardige foto's waar je van droomt!!! Nu ook een aparte klantengarderobe voor kinderen tot en met 7 jaar!


Het werkt super simpel! Heb je een shoot geboekt, en ben je benieuwd naar de kleding, mail me dan! Ik heb een brochure waar alle jurken in staan, en een brochure met alle kinderkleding. Die ontvang je, en van hieruit kun jij je keuze maken. De kleding die je kiest, neem ik voor je mee!!!

heino haarle schalkhaar averlo twello heeten haarle nieuwheeten luttenberg lemerleveld marienheem
dik gezond eten fotoshoot foto fotografie Deventer lauragrotentraast
averlo frieswijk nieuw-heeten wijhe olst boerhaar fotograaf

"The unicorn goddesses that need
something special and unique.
You are one of a kind, your dress should be to"

—trista

This is your moment


Deze magnifieke jurken zijn te dragen bij gezinsshoots en zwangerschapsshoots en brengt geen extra kosten met zich mee. Bij een gezinsshoot pas je de kleding en de kleuren van de andere gezinsleden aan op jouw jurk, zodat het een mooi geheel vormt. Geen stress, hierbij ontvang je een stylingadvies. Ben jij benieuwd, wil jij stralen in één van deze unieke items, klik op de button hieronder en let me know! Maak je keuze uit zo'n 30!!! jurken!!!