Strike your own pose


 Jij bepaalt, waar jouw focus ligt, want jij weet zelf het beste wat jij zou willen bereiken met jouw fotografie. Of ben je juist die focus even helemaal kwijt? Gaan we samen op avontuur.


Bij kant en klare workshops merkte ik zelf dat ik een deel vaak al wist, een deel zelf niet toe kon of wilde passen en er een klein deel over bleef waar ik echt wat van leerde. Daarom vind je hier GEEN kant en klare workshop maar vraag ik jou om mee te denken zodat alles 100% toepasbaar en leerzaam is voor jou!


Het allerbelangrijkste vind ik: blijf dicht bij jezelf, wat vind JIJ mooi zonder beïnvloed te worden van buitenaf. Wat zijn JOUW wensen, waar word JIJ gelukkig van. Vind jou eigen stijl, jij hebt de touwtjes in handen. Hoe doe je dit? Let's meet!


Ik ben die enthousiaste gelukszoeker, de lefgozer, die 'doe het maar gewoon', die veel te gevoelige, vuurvolle fotograaf die je net even dat zetje in de juiste richting kan geven, maar ook een compleet plan met je kan uitstippelen!


Ik kan niet wachten om jou, je mooie ideeën & je struggles te leren kennen! Hup! Aan de slag met die dromen van je!


Stuur me een leuk berichtje en vraag mijn brochure ‘strike your own pose’ aan!NIEUW!

Vanaf juni 2022 is het mogelijk een speciale 'bruidsmentorsessie' te volgen! Deze bestaat uit twee onderdelen: een zoomcall met alle ins & outs, vragen die je kunt stellen en we nemen de bruiloft samen door. Hierna mag je met mij mee naar een ECHTE bruiloft ;). Kijk hoe dit gaat en schiet je portfolio materiaal om zelf klanten aan te trekken! Is dit precies wat jij nodig hebt? Stuur me even een mailtje!

fotograaf Deventer Ibiza elopement wedding bruidsfotograaf mentorsessie

"[ PASSION ]
Give power to the calling.
Tune into your hearts desires.
Live it. Breathe it. Beam it"

—Emma Kate